Erbjudanden

Du som gäst är viktigast för oss på Hotell Göta Örebro. Alla våra erbjudanden är noggrant handplockade och är utan tvekan ur det bästa av Örebro.

Gillar du museum, golf, shopping eller bara vill uppleva något nytt - då har du kommit rätt. Du har från Hotell Göta gångavstånd till Allt…!

Avkoppling

Romantisk weekend

Övernatta på Hotell Göta lyxigaste rum på 4:e våningen. Ni har en fantastisk utsikt över anrika Örebro Slott. En frukostbuffé serveras med Cava och Exotiska Frukter, låter det lockande, låt oss fresta dig ytterligare med chokladen. En oförglömlig weekend i Hjärtat av Örebro, här på Hotell Göta.

Spa & wellness

Hotell Göta vet vad som är Perfekt för dig, själv eller tillsammans ditt sällskap. För dig som vill hålla igång, finns ett helt gym att tillgå i samarbete med Hotell Göta.

Kul & kultur

Örebro slott

Örebro Slott är Stadens medelpunkt i över 700 år. Ett sedan länge populärt besöksmål. Örebro Slott är ståtligt beläget mitt centrum, precis utanför Hotell Göta.

Med Svartån som strömmar runt omkring Örebro Slott är och har det sedan länge varit en absolut levande attraktion med visningar, teaterupplevelser, utställningar och restauranger.

Svampen

Svampen är känd för sin utsiktsplats med sina mäktiga 58 meter som ger dig en magnifik vy över Örebro stad, Närkeslätten och Kilsbergens blåa silhuetter i horisonten. Här uppe finns även ett Café och restaurang att avnjuta.

Svampen når du från Hotell Göta på några minuter.

Glöm inte kameran!

Konst

Örebro Läns Museum

Med gångavstånd från Hotell Göta finner du Örebro läns museum i Slottsparken. Här kan du uppleva allt från bronsåldersskatter till samtida konst. Här finns konstsamlingar att titta på och fascinerande smycken i Klenodkammaren. Många konstnärer presenterar här sina olika verk. Fråga oss på Hotell Göta mer om museet!

Örebro Konsthall - Open Art

Nära Hotell Göta finner du En av Örebros mest kända konsthallar, som har hängt med sedan 1979, då under namnet Galleri Fenix taget ur dess tidigare lokalnamn, "Fenixhuset". Idag förvaltar Örebro kommun Örebro Konsthall med dess konstsamling och det av internationella kända projektet Open Art sedan år 2008, en gigantisk utomhusutställning för samtida konst. Du minns väl den Gula Kaninen? Hotell Göta finns på samma gata, Olaigatan i Örebro.

 

Shoppa

Shoppa i Örebro

Hotell Göta med det bästa läget i Örebro, har nära till allt du kan tänkas vilja göra, shopping , att shoppa är inget undantag! Hotell Göta älskar att shoppa och kan guida dig till bästa butikerna för shopping i Örebro City.

Precis utanför Hotell Göta befinner du dig några steg från att göra Entré på din första butik! Vi samarbetar med kända present/smyckes butiker där du kan shoppa till finare priser!

Vill du hellre besöka Örebros Största Shopping Galleria, Mariebergs Galleria, Se då Hotell Götas Shoppingpaket för vårt fina halvdagserbjudande.

Du kommer älska det!

  • Hotell Göta Shopping Paket

Tre timmars shopping Mariebergs Galleria med en massor av kända butiker

 

Sport & Nöje

Golf i Örebro

Runt om och i Örebro finns flertalet golfbanor för dig som älskar Golf och vill spela Golf med dina nära och kära!

I Örebro kan du välja golfbanor, med 6-, 9-, 16- och 18-hålsbanor. Eller varför inte ta med familjen och spela bangolf? Från Hotell Göta har du nära till samtliga Golfbanor!

Special

Familjepaketet

Gustavsvik Upplevelsebad – Ta med familjen på ett riktigt äventyr i Örebro med ett besök på ett av Europas största badattraktioner, Gustavsvik Upplevelsebad men inom-och utomhus bassänger, vågmaskiner och rutschbanor. Hotell Göta erbjuder ett Badpaket där det ingår ett centralt bekvämt boende, välbehövligt efter en heldags nöjen tillsammans med familjen, oförglömlig vistelse för stora som små!

Boka Ert Badpaket på Hotell Göta Örebro

 

Våra gäster får 20% rabatt på entré.

 

Datum

Helger och lovdagar 1 januari - 31 december 2018

 

Jullov, o Helga natt

O Helga natt - december 2018

Strax utanför Hotell Göta finner du fantastiska julkonserten O, Helga Natt, utomhus på Stortorget i Örebro. Julkonserten är Sveriges största jul-allsångsshow. På scenen framför Nicolai Kyrka står en 30-mannakör, en 12-mannaorkester och program- och allsångsledare. Framförandet varvas mellan artisterna från scenen och oftast av två riksartister, en lokalartist samt kör och orkester. En magisk afton för hela Örebro stad.

Boka rum på Hotell Göta i Örebro. Dubbelrum för 2 personer från 795 SEK inkl frukost.

Nyår

Hotell Göta är vinnaren under nyår! Från våra balkonger har du en magnifik utsikt över Örebro Slott med dess väldiga färgspel av fyrverkerier. Rätt plats, rätt tid. Många kärlekspar väljer att skåla in det nya året på just Hotell Göta, missa det inte!